divendres, 31 de juliol de 2009

L’Ajuntament obre la convocatòria d’ajuts individuals per escolaritzar els infants de 0 a 3 anys

31/07/2009

Les bonificacions oscil·len entre el 25 i el 75 per cent en funció dels ingressos familiars

L’Ajuntament de Solsona ha obert la convocatòria d’ajuts individuals per a les famílies solsonines que el proper curs vulguin escolaritzar els seus fills de 0 a 3 anys en un dels dos centres del municipi. Les bonificacions sobre la quota de la llar d’infants, que és de 149 euros tant a l’Escola Bressol com a l’Arrels, oscil·len entre el 25 i el 75 per cent en funció dels ingressos familiars. Aquesta convocatòria es mantindrà oberta durant tot el curs.

L’objectiu d’aquesta línia d’ajuts és que tot infant major de 4 mesos pugui optar a l’escolarització sense que la situació econòmica familiar en representi un impediment. Per optar-hi cal residir i estar empadronat a Solsona amb una antiguitat de tres mesos. Les sol·licituds es tramiten des dels Serveis Socials municipals, que fan les valoracions de cada família i la seva renda econòmica. Els ajuts fan efecte a partir del mes següent al que s’ha demanat.

Tant la normativa d’aquests ajuts, en què s’especifica la documentació necessària per tramitar la sol·licitud, com els impresos que s’han d’omplir es poden descarregar en línia de l’apartat de documents d'aquest web, o bé recollir a les dependències dels Serveis Socials de l’Ajuntament. El curs passat 50 infants van ser beneficiaris d’aquest tipus de bonificacions, per al qual el consistori rep una subvenció del Departament d’Educació de la Generalitat.

Poden optar-hi les famílies usuàries de qualsevol de les dues llars d'infants del municipi

Font: Servei de premsa de l'Ajuntament de Solsona