dimarts, 7 de juliol de 2009

Gran participació al I Dinar de Germanor i la II Exhibició de patinatge, Club Patinatge Solsonès

Més de 130 persones del C.P. Solsonès participen en la jornada que el club ofereix als socis i patinadors per donar la benvinguda a l’estiu.

El passat dissabte dia 27 de juny , el C.P. Solsonès va celebrar la II exhibició de patinatge artístic, en una jornada popular acompanyada d’un dinar de germanor.

L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer als pares i mares, així com a altres familiars i amics, l’evolució dels patinadors del C.P. Solsonès en la seva tècnica i estil. De fet, i donat el creixement experimentat en l’escola de patinatge del club, aquest, va creure interessant d’oferir als pares i mares dels patinadors, una tarda d’exhibició perquè poguessin veure el treball realitzat durant els dies d’entrenament. D’altra banda, es pretén introduir als patinadors en el món del patinatge artístic tot familiaritzant-se en les seves diferents peculiaritats. Per aquest motiu, i durant l’any, el C.P. Solsonès ja ha organitzat dues jornades d’exhibició: aquesta i una altra per Nadal.

Tanmateix, però, aquesta exhibició es va convertir, a més a més, en una trobada de tots els socis i patinadors del club. Al migdia, al Parc de la Mare de la Font, va tenir lloc el primer dinar de germanor, on hi van participar més de 130 persones. Tots plegats vam poder gaudir d’una bonica jornada.

Després del dinar, a la tarda, va tenir lloc un vistós espectacle sobre patins, perllongant-se al llarg de dues hores, amb una cloenda acompanyada de coca i xocolata per tothom i la participació de molts patinadors del club.

Em plau tancar aquest escrit, amb un calorós agraïment als pares i mares que ens van ajudar a muntar, carregar i descarregar material, etc. en definitiva, a tots aquells que van fer possible aquesta activitat; a la junta del club per tirar endavant iniciatives tan lúdiques i totes aquelles persones que van treballar per oferir-nos un bon dinar. Agrair, també, als patinadors, la seva assistència, així com a tothom, tot esperant poder organitzar més dinars de germanor i més exhibicions com aquesta. És tot un goig poder passar una jornada tan bonica i tan ben acompanyats! Gràcies a tots!


Club Patinatge Solsonès


Tot jugant


Dinar de germanor


Patinadors i amics del C.P. Solsonès