dimecres, 29 de juliol de 2009

Finalitza amb èxit la desena edició del Mini Campus

Un any més, s'acaba el Mini Campus. El CB Solsona clausura una temporada més amb molt èxit la ja desena edició del Mini Campus, una bona forma d'entreteniment durant l'estiu i que ajuda tan a jugadors com a entrenadors a seguir progressant en el bàsquet.

Com ja és tradicional, el Mini Campus va acabar amb una gran festa del bàsquet, on es va premiar a tots els jugadors que han passat durant les quatre setmanes de durada del campus i també als monitors, que poc a poc van fent els primers passos dins d'aquest món.

L'organització va preparar una gran festa per a l'edició i van entregar diferents premis, com el millor en estiraments, la progressió o el jugador amb més futur. Però, sense cap dubte, el premi estrella, el de MVP del Mini Campus, va caure en mans de l'Arnau Torramorell (en masculí) i de la Gemma Ribera (en femení).

Finalment, l'acte es va tancar amb un bon berenar que va permetre, un any més, dir adéu a un Mini Campus que continua portant molt d'èxit al CB Solsona, sent una molt bona font per descobrir nous talents per a l'entitat
ls dos premiats amb l'MVP: Arnau Torramorell i Gemma Ribera