dimarts, 7 de juliol de 2009

Ester Fornell, filla de Solsona, co-protagonista d’un divertit anunci televisiu

El dia 14 de maig, a Barcelona, es va dur a terme el rodatge d’un divertit anunci televisiu per la promoció d’una coberteria per la coneguda revista “Pronto”.

Aquest anunci requeria a tres protagonistes: una noia, un noi i una nena, i tots ells damunt d’uns patins. Per escollir als protagonistes es van realitzar càstings a centenars de patinadors d’arreu d’Espanya però no trobaven el perfil que requerien. Finalment, i per casualitats, varen contactar amb membres de la Federació Catalana de Patinatge perquè els donessin una petita ajuda després de donar el perfil de patinadors que buscaven. La federació es va posar en contacte amb diferents patinadors i entrenadors de patinatge artístic amb el perfil que l’agència publicitària, l’equip de producció i el director de l’anunci buscaven.

Ester Fornell i Pérez, de 31 anys i filla de Solsona, fa més de quatre anys que viu a Castelldefels. És fisioterapeuta i entrenadora de patinatge artístic però encara està vinculada a la nostra ciutat a nivell laboral (entrenadora del Solsona Patí Club i fisioterapeuta del campus Èlitejove).

L’Ester va rebre una trucada de la federació i tant sols enviant una fotografia a l’agència va esdevenir la candidata ideal per aquest anunci publicitari.

Volem destacar que el Solsona Patí Club esdevindrà una imatge publicitària sense buscar-ho ja que Ester Fornell és la directora tècnica i entrenadora de l’entitat, però volem que tota la ciutat sàpiga que l’altre co-protagonista de l’anunci és Xavi Orrit, també entrenador d’aquesta entitat solsonina. Els dos protagonistes, Ester i Xavi, es van trobar per sorpresa a la proba de vestuari i cap d’ells sabia que l’altre havia estat escollit.

Aquest anunci per la promoció de la coberteria de la revista “Pronto”, és un anunci molt divertit on els tres protagonistes patinen damunt d’una taula envoltada de coberts. Tots ells s’han fet miniatura per convertir-los en petits patinadors ordenant i jugant amb els coberts. Aquesta coberteria es podrà aconseguir mitjançant la compra de la conegudíssima revista “Pronto” a partir de la propera setmana.

Però això no és tot, al realitzar aquest anunci també s’ha fet paral•lelament un reportatge fotogràfic per una altra coneguda revista, la “Super Pop”. En aquesta revista s’explicarà tot el complicat procés que es requereix per realitzar aquest anunci: gravació dels coberts a mida natural, maquetatge dels coberts a mida gegant, adaptació d’espais, il•luminació, gravacions, ordinadors, muntatge d’imatges, decorats i un extens etcètera.

Aquesta setmana, a la revista “Pronto”, ja ha sortit un anunci fotogràfic detallant que la propera setmana comença el col•leccionable de la coberteria. Per aquest motiu es creu que breument a pràcticament totes les cadenes televisives públiques, i en algunes de privades, apareixerà aquest divertit anunci publicitari.


Ester Fornell