dimarts, 7 de juliol de 2009

Ester Fornell, entrenadora del Solsona Patí Club, per tercer any consecutiu torna a ser la Fisioterapeuta de la Selecció Catalana de Patinatge Artísti

El Solsona Patí Club sempre ha tingut tècnics d’elevat nivell, però ja porten tres temporades tenint un avantatge afegit que és tenir dins de l’equip tècnic com a Entrenadora de l’entitat a la fisioterapeuta de la Selecció Catalana de Patinatge.

Des de fa tres temporades la Federació Catalana de Patinatge, amb l’ajuda del Consell Català de l’Esport, va reorganitzar els patinadors d’artístic, patinadors de velocitat, jugadors d’hoquei patins i jugadors d’hoquei línia en Seleccions a la hora de competir als Campionats d’Espanya i als Campionats de la Confederació Sud-americana, a la qual hi està afiliada la Federació Catalana de Patinatge en totes les seves modalitats.

Des del seu inici Ester Fornell va estar escollida com a Fisioterapeuta per la Selecció Catalana de Patinatge Artístic. Ha col•laborat com a fisioterapeuta a totes les competicions estatals des de l’any 2006 i a la única sortida de la Selecció Catalana fora de la frontera espanyola amb el suport del Consell Català de l’Esport, que va ser l’estiu passat al Campionat de la Confederació Sud-americana celebrat a Brasília (Brasil).

Els dies 25, 26 i 27 de juny, a Alagón (Saragossa) es va celebrar el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic per la Categoria Cadet i Ester Fornell va formar part de l’Equip Tècnic com a fisioterapeuta.

Aquesta temporada l’Ester ho té una mica complicat poder participar a tots els Campionats d’Espanya per motius laborals, i la Federació Catalana de Patinatge va fer públic el requeriment de preparadors físics i fisioterapeutes. Ester Fornell ha col•laborat per l’elecció de la fisioterapeuta substituta en les competicions que ella no hi pugui assistir.

El proper campionat on l’Ester Fornell serà la Fisioterapeuta de la Selecció Catalana de Patinatge serà a Palma de Mallorca pel Campionat d’Espanya de la categoria Júnior que serà els propers dies 16, 17 i 18 de juliol.