dimecres, 29 de juliol de 2009

Els pavellons poliesportius es tanquen fins al 24 d’agost per les obres interiors

Aquesta setmana han començat les obres de condicionament dels interiors dels dos pavellons poliesportius municipals, motiu pel qual les instal·lacions es mantindran tancades fins al proper 24 d’agost. A partir d’aquesta data, les entitats esportives que fan ús d’aquests equipaments hauran de compartir temporalment l’espai del primer pavelló, ja que en el segon els treballs de condicionament de la pista de joc i millora de les instal·lacions s’allargaran fins al 31 d’octubre.

Aquests treballs, que formen part del projecte de condicionament de la zona esportiva pressupostat en 975.521 euros i finançat per l’Ajuntament a través del Fons estatal d’inversió local (FEIL), van començar el juny, però es va intentar endarrerir fins ara les actuacions sobre les pistes per tal que no interferissin en el desenvolupament del campus Èlite Jove i el Mini Campus de Bàsquet del CB Solsona. En aquests moments al pavelló nou es continua treballant en les obres de construcció dels vestidors, al mateix temps que s’està instal·lant el sistema d’aire condicionat i calefacció a la pista –més endavant s’hi col·locarà el parquet. Al pavelló vell s’estan restituint les lluernes de la coberta i eixamplant la porta d’accés directe a la pista.

“L’agost és el mes en què els pavellons registren menys activitat”, argumenta Salvi Nofrarias, regidor d’Esports. En concret, la inhabilitació de les pistes durant aquest mes només afectarà els dos clubs de patinatge artístic de la ciutat –Solsona Patí Club i Club Patinatge Solsonès. I per això es va considerar oportú escometre aquestes obres abans de l’inici de la temporada. Durant el curs, a més dels clubs de patinatge, fan ús d’aquestes infraestructures municipals el CB Solsona, la Penya Barcelonista de Solsona i Comarca, la Fundació Privada Arrels, l’IES Francesc Ribalta, la UEC L’Afrau, l’Amisol i, puntualment, la Lliga Comarcal de Futbol Sala.

Nova reunió de la Coordinadora Municipal de l’Esport

Entre final d’agost i principi de setembre la regidoria preveu convocar una nova reunió de la Coordinadora Municipal de l’Esport, en què hi ha representades una quinzena d’entitats, per posar en comú els horaris d’entrenament i competicions de les diverses entitats usuàries i intentar compatibilitzar-los per tal que es puguin desenvolupar al pavelló vell fins que s reobri el nou, a partir del 31 d’octubre.

Pavelló nou

Pavelló vell