dimecres, 29 de juliol de 2009

El Solsona Patí Club al Trofeu Mediterrani

El passat dia 12 de juliol, a la ciutat de Castelldefels (Barcelona), es va celebrar el Trofeu Mediterrani reunint a més de dos-cents patinadors d’esport base d’arreu de Catalunya.

El Solsona Patí Club va estar representat per 5 patinadors: Paula Martínez i Mercè Llordella a la categoria “Debutants”, Jèssica Hernández Pallarès a la categoria “Certificat”, Marta Miró a “Iniciació A”, i Gemma Colilles a “Iniciació B”.

Per a gairebé tots els patinadors és una competició que serveix per tancar la primera meitat de temporada, és la recompensa a tot el treball realitzat. Pels patinadors de la categoria “Debutants” aquesta competició serveix com a inici de temporada ja que tots són patinadors que han aconseguit pujar a categoria nacional o territorial en el que portem de temporada, on molts dels patinadors de la categoria Aleví es preparen pel Campionat de Catalunya i la resta de patinadors fins a la categoria Sènior es preparen pel Campionat Territorial Debutants que es celebra a final d’any. Any rere any el Trofeu Mediterrani assoleix més renom i s’ha convertit, al costat del Torneig del Solsona Patí Club, en un Campionat de Catalunya d’esport base.

Aquesta competició, per l’elevat nombre de participació i també per l’elevat nivell de tots els esportistes, s’ha de prendre com un premi: és una jornada on tots els participants comparteixen pista en els entrenaments i comparteixen vestuaris, estan envoltats de multitud de patinadors d’elevat nivell, molta calor i multitud de noves experiències

Aquesta temporada el Solsona Patí Club millora resultats gràcies a l’evolució tècnica i coreogràfica de tots els patinadors de la nostra entitat. Ens hem convertit en el punt de mira d’entitats d’arreu de Catalunya per la gran millora dels nostres esportistes en tant poc temps.

Dels més de dos-cents patinadors els patinadors del Solsona Patí Club van aconseguir uns bons resultats:

Mercè Llordella es va situar, fregant el podi, en un excel•lent quart lloc, seguida per Paula Martínez que va aconseguir ser la cinquena, ambdues de la categoria “Debutants” destacant que tots els patinadors eren quatre, cinc i sis anys més grans que les nostres patinadores solsonines i que totes dues varen competir d’allò més bé realitzant tots els elements amb un elevat nivell tècnic i competint amb una coreografia molt acurada.

Pel que fa a la categoria “Certificat”, Jèssica Hernández Pallarès va aconseguir una molt bona novena posició després de realitzar un disc d’elevat nivell tècnic, amb velocitat i amb una coreografia carregada d’expressivitat.

A la categoria “Iniciació A” la nostra patinadora Marta Miró, que viu a la ciutat de Barcelona, feia setmanes que no entrenava per la impossibilitat de pujar a Solsona, però tot i així va aconseguir situar-se en el dinovè lloc en una categoria on tots els seus participants realitzaven els elements obligatoris a la perfecció i ella no en va ser menys.

El mateix va succeir a la categoria “Iniciació B”, on els seus participants realitzaven tots els elements a la perfecció i això els donava força per realitzar unes coreografies molt elaborades i amb molta expressivitat, i la Gemma Colilles va aconseguir situar-se en una excel•lent quarta posició aconseguint fregar el podi en una competició d’elevat nivell.

La Junta Directiva i l’Equip Tècnic del Solsona Patí Club vol felicitar a tots aquests patinadors pel seu esforç i per haver participat en aquesta competició catalana, tant important a nivell d’esport base, aconseguint unes excel•lents classificacions; també vol agrair a tots els patinadors solsonins que es van desplaçar fins a Castelldefels per animar-los i recolzar-los en tot moment, igualment a tots els familiars i amics dels nostres patinadors que en tot moment varen estar recolzant-los.

Volem agrair als nostres espònsors (“Enyesados Juan José Martínez”, “Segura Pintors” i “Riu Esports i Moda”) tota l’ajuda que ens estan donant.

Moltes felicitats
Mercè, Paula, Jèssica, Marta i Gemma !