dimecres, 22 de juliol de 2009

El Rotary Club de Solsona col•labora amb la seu territorial de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia

Li fa una donació de 600 euros per contribuir a retribuir els serveis de suport psicològic a les persones associades

SOLSONA, 22 DE JULIOL DE 2009 – El Rotary Club de Solsona col•labora amb la seu territorial de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia (ACAF) al Solsonès mitjançant una aportació econòmica de 600 euros. Aquests recursos contribuiran a sufragar part del cost dels serveis d’atenció psicològica que aquesta entitat solsonina ofereix a les seves persones associades. Ahir al vespre el president del Rotary Club, Josep Pujol, va lliurar-ne el xec a Maite Ribera, presidenta de l’ACAF, i a les coordinadores de la seu solsonina, M. Rosa Vilar i M. Dolors Guàrdia.

“Som conscients que és una aportació petita, però tota ajuda contribueix a la vostra funció inestimable de suport a les persones del Solsonès que pateixen aquestes patologies”, va expressar Josep Pujol. En aquest darrer exercici el Rotary Club de Solsona ha diversificat la destinació dels seus ajuts, en gran mesura motivat per la conjuntura econòmica –ha fet aportacions al Fons d’emergència social, el Sol del Solsonès, a famílies en situació de risc, etc. En qualsevol cas, “sempre hem preferit donar suport a la població i les entitats socials més properes”.

Maite Ribera va agrair aquest ajut i va felicitar la tasca que M. Rosa Vilar i M. Dolors Guàrdia estan fent al capdavant de la seu territorial de l’ACAF. “Aquesta aportació també les ajudarà a tirar endavant el nostre projecte a la comarca”, va afirmar. Actualment aquesta entitat, amb seu al Centre Sanitari, té una cinquantena de persones associades.


Membres de la junta del Rotary Club amb Ribera, Guàrdia i Vilar, ahir al vespre