divendres, 17 de juliol de 2009

Comencen les obres que han de completar l’aïllament dels habitatges socials del barri Josep Torregassa

16/07/2009

Els treballs s’executaran en un termini previst de set mesos i mig

La setmana que ve començarà la segona i darrera fase de les obres d’aïllament dels habitatges socials del barri Josep Torregassa de Solsona. Aquest migdia l’empresa pública Adigsa ha dut a terme la signatura de l’acta d’inici de les obres a l’Ajuntament amb la presència del director adjunt de Rehabilitació i Millora del Parc d’Habitatges d’Adigsa, Josep A. Presmanes; l’alcalde, Xavier Jounou; el regidor d’Urbanisme, Martí Abella, i el president de l’Associació de Veïns de Josep Torregassa, Rafael Fernández.

Aquesta actuació, que té una durada prevista de set mesos i mig, consistirà en l’aïllament de les quatre façanes i la substitució de les portes i finestres dels blocs E, F, G, H i I, que engloben un total de 74 habitatges corresponents a 10 comunitats. La Generalitat de Catalunya ha adjudicat l’obra a l’empresa Imesapi per un import de 730.685 euros. Mentrestant, s’estan realitzant alguns acabats inclosos en la primera fase dels treballs –blocs de l’A al D–, iniciada l’estiu passat.

Aquesta rehabilitació de Josep Torregassa s’emmarca en el Pla director d’obres revisat per als barris d’habitatges socials de Catalunya i beneficiarà un total de 119 famílies. El seu objectiu és millorar la qualitat de vida dels veïns posant-los fi als problemes d’humitat i fred que pateixen a l’hivern.

Font: Servei de premsa de l'Ajuntament de Solsona