dimecres, 29 de juliol de 2009

56 alumnes de tots els centres solsonins assisteixen a les classes de repàs d’estiu que ofereix l’Ajuntament

29/07/2009

Avui han finalitzat les classes de repàs que organitza la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Solsona durant el juliol per a infants i joves de primària i de primer i segon d’ESO amb necessitats de reforç escolar. Un total de 56 alumnes procedents de tots els centres de la ciutat han participat enguany a aquest programa, titulat També es pot aprendre a l’estiu i elaborat des dels Serveis Socials.

Les classes, d’una hora de durada, s’han dut a terme els matins de dilluns a divendres per grups de 14 persones en una aula del Casal de Cultura i Joventut sota la coordinació i dinamització d’una mestra. El programa de treball que s’ha seguit s’ha personalitzat en funció de l’informe escolar de cada alumne.

Aquest servei, que es repeteix cada estiu, és subvencionat per l’Ajuntament i el Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i no representa cap cost per a les famílies que s’hi acullen. Normalment els alumnes que se’n beneficien hi són derivats des dels centres educatius.