dimecres, 23 de setembre de 2009

Activitat a l'arxiprestat de Solsona-Morunys (26/09 - 04/10)

CAMBRILS
Festa Major del Roser.- Diumenge vinent, 4 d’octubre, Missa a ¼ de 2.

CANALDA
Festa Major de la Mercè.- Avui diumenge, 27 de setembre, Missa a les 12 i cant dels goigs.

EL MIRACLE
Aplec de Sant Gabriel.- Diumenge vinent, 4 d’octubre, no hi haurà la Missa de les 12 al Santuari, sinó que serà a la capella de Sant Gabriel Arcàngel a 2/4 d’1. En cas de pluja, es celebraria al Santuari. En acabar la Missa es farà la benedicció del pa i el seu repartiment, i tot seguit hi haurà un refresc per a tothom al Claustre del Monestir. Us hi esperem!

LA PEDRA
Festa Major del Roser.- Diumenge que ve, 4 d’octubre, a les 11, Missa i benedicció del pa.

LA SELVA
Sant Miquel de Gramoneda.- Avui diumenge, dia 27, a la 1 del migdia, Missa i benedicció del pa.

NAVÉS
Festa Major del Roser.- Diumenge que ve, 4 d’octubre, Missa a les 12.

OGERN
Festa Major.- Aquest diumenge, 27 de setembre, a les 12, celebrarem l’Eucaristia. Demà, dilluns, a la mateixa hora Missa pels difunts de la Parròquia.

PINELL
Festa Major de Sant Miquel.- Aquest dissabte, 26 de setembre, a les 7 de la tarda, Missa i benedicció del pa.

SANT CLIMENÇ
Bateig.- Avui diumenge, 27 de setembre, a 2/4 de 12, Missa i bateig de Pau Bajona Cots, fill de Josep Maria i de Montserrat. Moltes felicitats!

SISQUER
Restauració de l’església (aclariment).- El 3 d’agost es feia la solemne inauguració de les obres de l’església i del cementiri. En la informació que vàrem donar hi havia un error pel que feia a les aportacions econòmiques. No va ser el Bisbat, sinó la mateixa Parròquia la que aportà 18.000 € del seu propi fons, a més de la deixa d’un feligrès. Tampoc fou el Consell Comarcal, sinó l’Ajuntament de Guixers el qui féu l’aportació per les altres despeses. Així, doncs, demanem disculpes i ens alegrem que s’hagin portat a terme la restauració del temple i del cementiri de Sisquer.

SOLSONA
Bateig.- Avui diumenge, 27 de setembre, a 2/4 d’1, a la Catedral rebrà les aigües baptismals la nena Mireia Viladrich Cinca, filla de Jordi i de Fina.

Festa de la Policia Local.- Diumenge vinent, 4 d’octubre, a la Missa de 2/4 d’1 a la Catedral, hi participarà la Policia Local en honor del seu patró l’Arcàngel Sant Gabriel.

Barri de Sant Miquel.- Dimarts que ve, dia 29, a les 10, Missa al Claustre en honor del patró del barri, Sant Miquel Arcàngel. L’endemà, dia 30, a les 10, Missa al Claustre pels difunts del barri.
Missa Conventual: Canvi d’horari.- A partir del mes d’octubre i, en concret, del diumenge vinent, 4 d’octubre, la Missa Conventual dels dies festius serà a les 7 de la tarda a la Catedral.

Adoració al Santíssim Sagrament.- Cada dimarts a la Catedral, hi ha exposició del Santíssim a l’altar de la Mercè de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda. Tothom que ho desitgi hi pot passar a fer una estona de pregària en silenci i recolliment. A partir de les 4 també hi haurà servei de Confessions.

CATEQUESI DE CONFIRMACIÓ.
Els nois i noies de 15 anys que es vulguin preparar per a rebre el sagrament de la Confirmació o vulguin informar-se sobre els horaris i la dinàmica que s’imparteix poden passar per la Casa de la Parròquia. Rebre o no rebre aquest sagrament és una de les primeres manifestacions de com un noi o una noia pensa enfocar la seva vida.
Horari : de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda.

MISSES ENCOMANADES
SOLSONA.- Dia 26.- A 2/4 de 7 de la tarda, per Ramon Gilibets Moncunill (2n a.), Lluís Gilibets Vidal (14è a.); esposos Josep Prunès i Montserrat Mas. A les 8 del vespre, per família Closa-Bartoló, família Esquius-Silvestre; esposos Ramon Cases Torné (44è a.) i Dolors Guilanyà Escarré (18è a.), Ramon Espinosa Manzano i Maria González Rodríguez, Rafael Castro Giménez i Rosario Espinosa González. Dia 27.- A les 10 del matí, per família Closa-Bartoló, família Esquius-Silvestre, Ramon Gilibets Moncunill (2n a.), Lluís Gilibets Vidal (14è a.); esposos Joan Traveset Sant i Maria Santclimens Sabartès, Francesc Garrabou Esteve (12è a.) i Encarna Sangrà Valls (5è a.), Josep Llohis Obach (26è a.) i Marcel·la Garrabou Esteve (23è a.), Ramon Cases Torné (44è a.) i Dolors Guilanyà Escarré (18è a.). A 2/4 de 12, per Ramon Gilibets Moncunill (2n a.), Lluís Gilibets Vidal (14è a.), germans Riart Algué, Eloy López i Vicente Juárez; esposos Antonio Pino i Elvira Fernández. A 2/4 d’1, per Ramon Gilibets Moncunill (2n a.), Lluís Gilibets Vidal (14è a.), Eugeni Esteve Baró (12è a.); esposos Josep Pujol Peralba i Àngela Vilardell Reig, Francesc Garrabou Esteve i Encarna Sangrà Valls, Josep Llohis Obach i Marcel·la Garrabou Esteve, Ramon Cases Torné i Dolors Guilanyà Escarré. Dia 28.- A 2/4 de 8 del vespre, per Ramon Solé Rafart. Dia Dia 29.- A les 10 del matí, per Ramon Cots Ferreres; esposos Lluís Cots Masana i Miracle Ferreres Fa. A 2/4 de 8 del vespre, per Joan Augé Pellicer, Ramon Cots Ferreres; esposos Lluís Cots Masana i Miracle Ferreres Fa. Dia 1.- A les 10 del matí, per Pilar Vilardell Serra. A 2/4 de 8 del vespre, pels esposos Ramon Guitart Espuga i Juliana Caballol Bernaus i família. Dia 2.- A 2/4 de 8 del vespre, per Rossend Serra Montraveta (2n a.). Dia 3.- A les 10 del matí, per Miquel M. Flores Flaquer (1r a.), Candi i Joan Pujol Soorribes; esposos Teresa Subirà Mases i Josep Solanelles Subirà.